Vatandaş İstedi, Biz Yapıyoruz..

Geçtiğimiz günlerde haberini yaptığımız ilçemiz Eski Cezaevi’nin aşağısında bulunan bölgede Park ve Peyzaj çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Şahsa ait olan bölgeden kaldırılan park malzemelerinin ardından kazı çalışmalarına başlayan ekiplerimiz Belediyemize ait sınırlar içinde çalışmalarını sürdürmektedir.Gerçekleştirilen çalışmaları Atatürk Mahallesi Muhtarı Sayın Rıza ÖZTÜRK’de yakından incelerken hafriyatı yapılan bölgede önümüzde ki günlerde park ve peyzaj çalışmalarına hız verilecek.

Çalışmaları her zaman olduğu gibi sıkı sıkıya takip eden Belediye Başkanımız Sayın Osman BELOVACIKLI çalışmalar hakkında vatandaşlarımızı bilgilendirici bir açıklama gerçekleştirdi.Yaptığı açıklamada vatandaşın isteğinin her zaman kendisi için emir olduğunu belirten Başkan BELOVACIKLI sözlerine; “Vatandaşımız istiyor, bizler de elimizden geldiğince gerçekleştiriyoruz.Her zaman söylediğim gibi mahalle ve köy muhtarlarımla sürekli diyalog halindeyiz.Onların isteklerini gerçekleştirmeye her zaman gayret gösteriyorum.Bu doğrultuda Atatürk Mahallesi’nde bulunan bölgenin şahsa ait olan bölümünün satılmasının ardından Park ve Peyzaj projesine giriştik.Hafriyat çalışmalarına başladığımız bölgede bu çalışmaları tamamlamamızın ardından park ve peyzaj çalışmalarına hız vereceğiz.En kısa zamanda vatandaşlarımızın rahatlıkla vakit geçirebileceği muhteşem bir alan yaratacağız.” Şeklinde devam etti.

Belediye Başkanlığı olarak çalışmalar hakkında önümüzde ki günlerde de bilgi vereceğimizi bildirir, tüm hemşehrilerimize saygılar sunarız.