Web Sitemiz Yeni Yüzüyle Sizlerle..

İletişim çağında gerçekleştirdiği yeniliklerle ilçemizi bir adım daha ileriye getiren Gerze Belediyesi; vatandaşlarımızın daha rahat hizmet görmesi amacıyla web sitesini yeniledi.

Yenilenen arayüzüyle hizmet vermeye başlayan gerze.bel.tr ile artık vatandaşlarımız haberlerimizi daha rahat inceleyebileceği gibi sitenin hemen sağ tarafında bulunan bölmeden E-Belediye, 360° Sanal Tur keyfi, Nöbetçi Eczaneler, Vefat Edenler ve Yeni Evlenen vatandaşlarımıza anında ulaşabilecekler.

İçerisinde bir çok yeniliği barındıran arayüz ile birlikte memleket hasreti çeken vatandaşlarımız artık sanal tur yaparak Gerze Sokakları’nda dolanabilecekler.Ayrıca Hafta Sonları ve Gece olmak üzere Nöbetçi Zabıta listesini de içinde barındıran web sitemizde çok yakında E-Gazete uygulaması da hizmete girecektir.

Yeniliklerin ardı arkasının kesilmediği gerze.bel.tr’de vatandaşlarımız artık Gerze Bel TV haberlerini de sadece tek tık’la ulaşıp seyir dolu zaman geçirecekler.Ayrıca vatandaşlarımız artık proje önerilerini direkt olarak gerçekleştirebilecekleri gibi istek ve taleplerini de tek bir mesaj yoluyla ilgili birimlere iletebilecekler.

Modern ve marka bir ilçe olma yolunda yaptığı yeniliklerle Sinop ve çevresinin en farklı konumunda olan Gerze Belediyesi çalışmalarının hız kesmeden devam edeceğini bildirir, saygılar sunarız.