BAŞKAN ŞENSOY; “GERZE İÇİN ZAHMETE DEĞER.”

10 milyonluk yatırım da sona gelindi.

İlçemiz Alaaddin ŞAHİN Caddesi kıyı şeridinde başlayan ve Gerze’nin plaj hasretine son verecek olan T(Mahmuz) Dalgakıran Projesinde çalışmalar sona erdi.

7 adet T 2 adet ise Mahmuz çalışması tamamlanan bölgede sırada ise teslim edilme süreci bulunuyor.Başkan ŞENSOY projede yapılacak son incelemelerin ardından teslim alma işlemlerini tamamlayarak ikinci etap çalışmalarına geçecek.

İkinci etap çalışmalarında ise kıyı yürüyüş yolları ve Seyir Terası bulunuyor.Sahil kenti olan Gerze’nin çehresini değiştirecek olan çalışmaların yakında başlayacağı müjdesini veren Başkan ŞENSOY yaptığı açıklamada; “Alaaddin ŞAHİN Caddesi Dalgakıran Projesinde sona geldik.Son incelemeler yapıldıktan sonra teslim alacağız.Akabinde ise kıyı yürüyüş yolları ve Seyir Terası için çalışmalara başlayacağız.Sakin Şehir Gerze’ye her proje yakışıyor.Gerze’miz için her türlü zahmete değer.İlçemize hayırlı ve uğurlu olsun.”dedi.

Whatsapp Hattı

sinop web tasarım sinop erkek öğrenci yurdu sinop kız öğrenci yurdu sinop kız yurdu arslan pansiyon sinop