21 VATANDAŞIMIZ ANILDI

13 Şubat 1956 Gerze Yangını’nın 66. sene-i devriyesinde yangında hayatını kaybeden vatandaşlarımız kabri başında anıldı.

Gerçekleşen programa İlçemiz Kaymakamı Tekin DUNDAR, Belediye Başkanımız Cevat ŞENSOY, Belediye Başkan Yardımcımız Fatih ÖZ, Mahalle Muhtarları, Belediyemiz Meclis Üyeleri, İlçe Protokolü, yangını yaşayan büyüklerimiz, Siyasi Parti İlçe Başkanları ve İlçe Müftümüz katılırken Kur-an Tilaveti yapılıp ruhlarına Fatiha gönderildi.

Mezarlık ziyaretinin ardından yangında hayatını kaybeden vatandaşlarımızın anısına Tarihi Zeytinlik Parkı Millet Bahçesi’nde Zeytin Ağacı dikme etkinliği düzenlendi.

Yangında hayatını kaybeden vatandaşlarımız bu şekilde geleceğe nefes olurlarken, isimleri ise nesilden nesile aktarılmış olacak.

Belediye Başkanlığı olarak 13 Şubat 1956 Gerze Yangını’nda hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet diler, bir daha böyle felaketlerin yaşanmamasını temenni ederiz.

Whatsapp Hattı

sinop web tasarım sinop erkek öğrenci yurdu sinop kız öğrenci yurdu sinop kız yurdu arslan pansiyon sinop