BAŞKAN ŞENSOY PROJELERİ TAKİP ETTİ

Belediye Başkanımız Cevat ŞENSOY, Belediye Başkan Yardımcımız Fatih ÖZ ve İnşaat Mühendisi Özgür BÜYÜK, ilçemizde çalışmalarda sona yaklaşılan Kapalı Spor Salonu, Yarı Olimpik Yüzme Havuzu ve 19 Mayıs Mahallesindeki Park Alanında incelemelerde bulundu.

Proje alanlarını ziyaret eden Başkan ŞENSOY %90’ı tamamlanan çalışmalarla ilgili bilgi alırken yaptığı açıklamada; “İlçemizde sona yaklaşılan projelerimizi yerinde inceleme fırsatı bulduk.Kapalı Spor Salonu ve Yarı Olimpik Yüzme Havuzu’nda gözle görülür değişiklikler bizi mutlu etti.Gördüğümüz tablo çalışmaların %90 oranında tamamlandığını gösteriyor.Gerze’miz muhteşem bir spor kompleksine kavuşuyor.Bu projelerle birlikte sağlıklı yaşam ve sportif faaliyetlerde de artış bekliyoruz.İnşallah bu hızla devam ederek en kısa sürede projelerimizin açılışını gerçekleştireceğiz.”dedi.

Başkan ŞENSOY ziyaretlerinin son bölümünde de 19 Mayıs Mahallesi’nde Semt Sahası yanındaki park alanını ziyaret ederek çalışmaları yerinde inceledi.

Whatsapp Hattı

sinop web tasarım sinop erkek öğrenci yurdu sinop kız öğrenci yurdu sinop kız yurdu arslan pansiyon sinop