YENİ SÖZLEŞME İMZALANDI

İşçi ve emekçinin her daim yanında tutum sergileyen Belediye Başkanımız Cevat ŞENSOY Toplu İş Sözleşmesini imzaladı.

Toplu İş Sözleşmeleri kapsamında DİSK Genel-İş Sendikası Samsun Şube Başkanı Mutlu KARABACAK ile biraraya gelen Başkan ŞENSOY karşılıklı anlaşmanın ardından yeni sözleşmeyi imzaladı.

Gerçekleştirilen görüşmeler esnasında iyi niyetini gösteren Başkan ŞENSOY’a teşekkür eden DİSK Genel-İş Sendikası Samsun Şube Başkanı Mutlu KARABACAK, imzalanan sözleşmenin her iki taraf adına da hayırlara vesile olması diledi.

İmza esnasında görüşlerini bildiren Belediye Başkanımız; “İşçi kardeşlerimiz, Gerze’mizi taşıyacağımız hedeflerde baş faktör konumundalar.Gerze’miz için gece gündüz demeden birlikte mücadele verip, birlikte üretiyoruz.Bugün de Toplu İş Sözleşmesi kapsamında DİSK Genel-İş Sendikası Samsun Şube Başkanı Mutlu KARABACAK ve iş yeri temsilcilerimizle bir araya gelerek iyi niyet çerçevesi içerisinde görüşmelerimizi gerçekleştirdik.Bu hususta karşılıklı yapılan görüşmelerde işçi kardeşlerimizin de memnuniyetini göz önünde bulundurarak ortak mütabakata vardık ve iki yıllık sözleşmemizi imzaladık.İmzaladığımız sözleşmenin en başta işçi ve emekçi arkadaşlarıma, daha sonra ise Gerze Belediyesi ve DİSK Genel-İş Sendikası’na hayırlı olmasını diliyorum.” Dedi.

Belediye Başkanlığı olarak Gerze Belediyesi ile DİSK Genel-İş Sendikası arasında imzalanan Toplu İş Sözleşmesi’nin emekçi kardeşlerimize ve her iki tarafa hayırlı olmasını dileriz.

Whatsapp Hattı

sinop web tasarım sinop erkek öğrenci yurdu sinop kız öğrenci yurdu sinop kız yurdu arslan pansiyon sinop