BAŞKAN ŞENSOY HAYATİ PROJENİN SÖZÜNÜ ALDI

Ankara’ya giden Başkan ŞENSOY, Gerze’miz için hayati önem taşıyan Tekstilkent Projesi kapsamında Sanayi ve Teknoloji Bakanı Sayın Mustafa VARANK ile biraraya geldi.

Sinop Valimiz Erol KARAÖMEROĞLU, AK Parti Sinop Milletvekilimiz Dr. Nazım MAVİŞ, İl Genel Meclis Başkanı Yakup ÜÇÜNCÜOĞLU, İl Özel İdaresi Sekreteri Yahya ÇINKILİlçemiz Kaymakamı Tekin DUNDAR, AK Parti Sinop İl Başkanı Uğur GİRESUN ve AK Parti Gerze İlçe Başkanı Cumhur KURT ile birlikte Sanayi ve Teknoloji Bakanı Sayın Mustafa VARANK’ı ziyaret eden Başkan ŞENSOY, Tekstilkent için görüşme gerçekleştirdi.

Tekstil ve konfeksiyon sektöründe önemli bir yer edinen Gerze’mizde hayati önem taşıyan Tekstilkent Projesi için Sanayi ve Teknoloji Bakanı Sayın Mustafa VARANK’dan söz alan Belediye Başkanımız Cevat ŞENSOY yaptığı açıklamada; “Tekstil ve Konfeksiyon sektöründe hızla gelişen Gerze’mizde en büyük ihtiyaç kuşkusuz Tekstilkent Projesi’ydi.Bizlerde Sinop Valimiz Erol KARAÖMEROĞLU, AK Parti Sinop Milletvekilimiz Dr. Nazım MAVİŞ, İl Genel Meclis Başkanı Yakup ÜÇÜNCÜOĞLU, İl Özel İdaresi Sekreteri Yahya ÇINKIL, İlçemiz Kaymakamı Tekin DUNDAR, AK Parti Sinop İl Başkanı Uğur GİRESUN ve AK Parti Gerze İlçe Başkanı Cumhur KURT ile birlikte Sanayi ve Teknoloji Bakanı Sayın Mustafa VARANK’ı ziyaret ederek bu ihtiyacımızı kendilerine sunma fırsatı yakaladık.Gerçekleştirdiğimiz görüşme neticesinde Gerze Tekstilkent Projesi için Sayın Bakanımızdan sözümüzü aldık.Bu projeyle birlikte tüm Tekstil ve Konfeksiyon Atölyelerimizi bu alanda toplayarak önemli bir yatırımı ilçemizle buluşturmuş olacağız.Bu projeyle birlikte şehir dışından yatırımcıları da ilçemize çekerek iş istihdamı hususunda önemli bir destek sağlamış olacağız.Böylesine önemli bir projenin hayata geçmesi için desteğini esirgemeyen Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Sayın Mustafa VARANK’a, Sinop Valimiz Erol KARAÖMEROĞLU, AK Parti Sinop Milletvekilimiz Dr. Nazım MAVİŞ, İl Genel Meclis Başkanı Yakup ÜÇÜNCÜOĞLU, İl Özel İdaresi Sekreteri Yahya ÇINKIL, İlçemiz Kaymakamı Tekin DUNDAR, AK Parti Sinop İl Başkanı Uğur GİRESUN ve AK Parti Gerze İlçe Başkanı Cumhur KURT’a teşekkürlerimi sunuyorum.”dedi.

Whatsapp Hattı

sinop web tasarım sinop erkek öğrenci yurdu sinop kız öğrenci yurdu sinop kız yurdu arslan pansiyon sinop