ÇOCUKLARIMIZ İÇİN ÜCRETSİZ SİNEMA PROJESİ BAŞLADI

Kültür ve Turizm Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığı ortaklığıyla hayata geçirilen proje kapsamında “Sinemaya Gitmeyen Çocuk Kalmayacak.” Projesi resmen başladı.

Gerze Belediyesi ve Gerze İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü girişimleri ilçemizde devam eden projenin ilk iki seansında 500 öğrencimizi ağırlarken Atatürk İlkokulu ve Karlı TOBB İlkokulu öğrencilerinin mutluluğu görülmeye değerdi.

Ücretsiz patlamış mısır ve su ikramının yapıldığı etkinlikte öğrencilerimiz Belediyemizce taşınırken proje hakkında konuşan Başkan ŞENSOY; “Girişimlerimiz netice verdi verdi ve proje kapsamında Kültür ve Turizm Bakanlığının desteği ile sinema salonumuzda ücretsiz film seyretme imkanını öğrencilerimizle buluşturduk.Bu proje ile öğrencilerimizin erken yaşlardan itibaren kültür ve sanat hayatıyla tanışmaları, hayal perdesinin ayrıntılarını keşfetmeleri hedefleniyor.Çocuklarımızın yüzlerindeki gülümseme ne kadar da anlamlı bir projeyi hayata geçirdiğimizin göstergesi oldu.İlk günümüzde 500 öğrencimizi ağırladığımız salonumuzda toplamda 3500 öğrenciyi sinemayla buluşturacağız.” Dedi.

17-18 ve 20 Mayıs 2022 tarihlerinde gerçekleştirilecek etkinlikte çocuklarımıza “İş Başa Düştü ve Kuklalı Köşk 2” filmleri izlettirilecek.

Whatsapp Hattı

sinop web tasarım sinop erkek öğrenci yurdu sinop kız öğrenci yurdu sinop kız yurdu arslan pansiyon sinop