BELEDİYE BAŞKANLARI BİR ARADA

Belediye Başkanımız Cevat ŞENSOY örnek olunacak bir düşünceyi hayata geçirerek Gerze’mize hizmet etmiş Belediye Başkanlarımızla bir araya geldi.

Sinop Milletvekilimiz Sayın Dr. Nazım MAVİŞ, İlçemiz Kaymakamı Tekin DUNDAR ve Gerze’mize hizmet etmiş olan Alaettin ŞAHİN, Bülent TEKİN ve Eyüp ÇAKIR eşleriyle birlikte kahvaltıda bir araya geldi.

Rahatsızlığı sebebiyle programa katılamayan Dr.Durmuş ÇETİN ve şehir dışında olması sebebiyle katılım gösteremeyen Osman BELOVACIKLI teşekkürlerini iletirken, Gerze’nin dünü ve bugünü konuşuldu.

Oldukça verimli ve samimiyet içerisinde geçen programla alakalı konuşan Başkan ŞENSOY; “Bugün Gerze’mize Belediye Başkanı olarak hizmet etmiş olan Eski Belediye Başkanlarımızla bir araya geldik.Gerze’mizin dününü ve bugününü konuştuk.Tecrübelerinden faydalanarak fikir sahibi olduk.Bu programı düzenli olarak tekrarlama düşüncesi içerisindeyiz.Bugün rahatsızlığı sebebiyle aramızda bulunamayan Dr.Durmuş ÇETİN ve şehir dışında olması sebebiyle katılım gösteremeyen Osman BELOVACIKLI’da selamlarını ilettiler.Katılım gösteren değerli Belediye Başkanlarımıza Gerze’mize yapmış oldukları hizmet sebebiyle teşekkür plaketi takdim ettik.Kendilerine sağlıklı, uzun ömürler diliyorum.” Dedi.

Programın sonuna doğru AK Parti Gerze İlçe Başkanı Cumhur KURT'da ziyarette bulunarak Gerze'mize hizmet etmiş olan Belediye Başkanlarımıza hizmetlerinden dolayı teşekkür etti.

Program, plaket takdiminin ardından sona erdi.

Whatsapp Hattı

sinop web tasarım