BAŞKAN ŞENSOY ELLERİYLE İKRAM ETTİ

İçinde bulunduğumuz mübarek Muharrem Ayı münasebetiyle Belediyemiz vatandaşlara Aşure ikramında bulundu.
İlçemizde geleneksel hale getirdiğimiz Aşure Günü’ne İlçemiz Kaymakam Vekili Feyza Nur KILIÇ, Belediye Başkanımız Cevat ŞENSOY, ,  Belediyemiz Meclis Üyeleri, AK Parti Gerze Kadın Kolları Başkanı Sevile AKSU, Mahalle ve Köy Muhtarlarımız, daire amirleri ve vatandaşımız katıldı.

Gelenekselleşen Aşure Günü davetimiz saat 13’de Merkez Yeni Camii Avlusunda gerçekleşirken halkımızın her sene olduğu gibi yoğun ilgi gösterdiği anlamlı günde Belediye Başkanımız Cevat ŞENSOY Muharrem Ayı’nın dayanışma, paylaşma ve muhabbet ayı olduğunu söyledi.Böyle önemli zamanlarda vatandaşlar ile birlikte olmanın anlam ve mutluluğunu yaşadığını belirten Belediye Başkanımız; “Muharrem Ayı dayanışma, paylaşma ve muhabbet ayıdır.Aşure Günü, vatandaşlarımızla kucaklaştığımız ve bir arada olduğumuz önemli ve anlamlı bir gündür.Bu paylaşımı hep birlikte yaşamaktan mutlu olduk.Aşure Günü’nün kültürümüzde önemli bir yeri vardır.Böyle özel ve müstesna günlerde birlik ve beraberlik duygularını daha iyi kavrıyoruz.Bu vesileyle tüm halkımızın mübarek Muharrem Ayı hayırlara vesile olsun.Kültürümüzün özünde hep var olan güzellikleri devam ettirme bilinci ile biz de Gerze Belediyesi olarak halkımıza Aşure dağıtıyoruz.Böyle bir günde halkımızla birlik ve beraber olmanın mutluluğunu yaşıyoruz.Bu anlamlı günde davetimize katılarak bizleri ziyadesiyle memnun eden vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum” şeklinde dile getirdi.

Halkımızın yoğun ilgi gösterdiği Geleneksel Aşure Günümüz vatandaşlarımızın memnuniyetleri ile birlikte sona ererken, Belediye Başkanlığı olarak tüm İslam Alemi’nin mübarek Muharrem Ayı’nı kutlar, sevgi ve saygılarımızı sunarız.