ÇOCUKLARIMIZDAN ANLAMLI DAVRANIŞ

4 Ekim Hayvanları Koruma Günü’nde Atatürk İlkokulu öğrencilerimiz anlamlı bir davranışa imza attılar.

Bu özel günde Gerze Belediyesi Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezi ve Geçici Bakım Evi’ne ziyaret gerçekleştiren çocuklarımıza ikramda bulunulurken çocuklarımız da  burada dostlarımızla birlikte vakit geçirip yemek ihtiyaçlarını karşıladılar.

Bu özel etkinlikte Belediye Başkan Yardımcımız Ali BOSTANCI, Veteriner Hekimimiz Ertan KANDEMİR ve Zabıta Müdür Vekili Varol ÖZGÜN’de yer alırken çocuklarımız için unutamayacakları özel anlar yaşandı.Hayvan sevgisinin çocuk yaştan itibaren aşılanmasının onların gelişiminde önemli bir rolü vardır.Bu kapsamda da böylesine önemli bir günde duyarlı bir davranış gösteren çocuklarımızı ve vesile olan öğretmenlerini kutluyoruz.