AŞKI GERZE HUZUREVİNDE BULDULAR

AŞKI GERZE HUZUREVİNDE BULDULAR

    Gerze Huzurevinde tanışan 84 yaşındaki Fatma Şahin ile 63 yaşındaki Sefer Bozkurt dünya evine girdi. Çiftin nikah merasimi Sedat Işıdı Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleşirken anlamlı nikahı ise Belediye Başkanımız Cevat Şensoy kıydı.

    Çiftin Nikah şahitliğini ise kurum çalışanlarından Ayşenur Aydemir ve Rahim Şahin yaptı.

    Hayatlarının ikinci baharını yakalayan çift, evlenme kararının ardından Gerze Belediyesi'ne başvuruda bulundu. Yapılan işlemlerin ardından evlenmelerinde hiçbir sakınca görünmeyen Fatma Şahin ve Sefer Bozkurt çifti için Gerze Belediyesi Sedat Işıdı Kültür ve Sanat Merkezinde nikâh töreni düzenlendi. Gerze Belediye Başkanı Cevat Şensoy, nikah töreninin ardından dünya evine giren çifte mutluluklar dilerken, evlenme cüzdanını geline teslim etti.

    Bu özel merasimin ardından konuşan Başkan ŞENSOY; “Gerze Huzurevimizin bir aşka, sevdaya ve mutluluğa vesile olması bizleri oldukça mutlu etti.Burası vatandaşlarımızın huzurlu ve mutlu yaşam sürmeleri için faaliyet sürdürmekte.Hayatlarının ikinci baharında mutluluğu yakalayan çiftimizin nikahını kıymaktan büyük bir mutluluk ve onur duydum.Kendilerine sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir ömür diliyorum.Allah, bir yastıkta kocatsın inşallah.” Dedi.






gerze fotoğrafları
Whatsapp Hattı