GERZE HUZUREVİNDE BAŞLAYAN AŞK TÜRKİYE GÜNDEMİNDE

GERZE HUZUREVİNDE BAŞLAYAN AŞK TÜRKİYE GÜNDEMİNDE

 

Geçtiğimiz gün Gerze Huzurevinde tanışan 84 yaşındaki Fatma Şahin ile 63 yaşındaki Sefer Bozkurt, Belediye Başkanımız Cevat ŞENSOY’un kıydığı nikah ile dünya evine girmişti.

Bu güzel hikaye ulusal basına taşınırken Ana Haber Bültenlerinin de vazgeçilmezi oldu.

Gerze Huzurevi’nde yeşeren bu aşk Türkiye gündemine otururken Başkan ŞENSOY ise yaptığı açıklamada; “Böylesine güzel bir hikayenin Türkiye gündemine taşınması bizleri mutlu ve onure etti.Gerze’miz gerçekten de her yaş kesiminden insanımızın mutluluğu ve huzuru yaşayacağı bir ilçe.Bunun da örneğini hayatlarının ikinci baharında Gerze Huzurevi’nde tanışarak yeşerttikleri aşklarını nikah ile tescilleyen Fatma & Sefer Bozkurt çiftinden görmüş oluyoruz.Allah mutluluklarını ve sağlıklarını daim etsin inşallah.”dedi.

Bu güzel hikayeye gelirsek;

Arkadaşları aracılık etti

Bir süredir Şahin’den hoşlandığını ancak saygısızlık olur şeklinde düşünerek açılamadığını söyleyen Bozkurt, arkadaşları vesilesiyle tanışarak birlikte vakit geçirmeye başladı.

Yaklaşık 1 yıldır ellerini bırakmayan yaşlı çift, evlilik kararı aldı.

 

"Saygısızlık olur diye açılamadım"

Huzurevindeyken kendisini gördüğünü ancak saygısızlık olmaması için bir süre açılamadığını söyleyen damat Sefer Bozkurt, “Sinop’tan Gerze Huzurevi’ne geldim. Ben hanımımı kaybettim, 3 sene oluyor. Bir bacağım protez, oralarda ağlıyordum, canım sıkılıyordu. Eve köye gidemez olmuştum. Fatma Hanımı da oralarda görüyordum, beğendim ama bir türlü açılamıyordum. Saygısızlık olur diye düşünerek açılamadım, sonra aramızda konuşma oldu.

‘Neden ağlıyorsun, neden canını sıkıyorsun, ben de sahipsizim senin gibi’ dedi. 13 aydan beri birlikte vakit geçiriyorduk, elimden tuttu pazara gittik. 5 çocuğundan dışlanmış kendisi. Benim çocuklarım iyi, hepsi bana sahip çıkıyorlar. Onlarla da tanışmak istedi, ona göre karar verelim dedik” diye konuştu.

"Başka çarem yoktu, razı olduk birbirimize"

5 çocuğu olduğu ancak çocukları tarafından dışlandığı için, ilçe kaymakamı tarafından huzurevine yerleştirilen 83 yaşındaki Fatma Şahin, “Beni kaymakam yerleştirdi buraya, gidecek yerim yoktu hiç. Buradayken bir arkadaş aramıza vesile oldu öyle tanıştık, 1 senedir elinden tuttum. Başka çarem yoktu, razı olduk birbirimize” ifadelerini kullandı.

 


Hayatlarının ikinci baharını yakalayan çift, evlenme kararının ardından Gerze Belediyesi'ne başvuruda bulundu. Yapılan işlemlerin ardından evlenmelerinde hiçbir sakınca görünmeyen Fatma Şahin ve Sefer Bozkurt çifti için Gerze Belediyesi Sedat Işıdı Kültür ve Sanat Merkezinde nikah töreni düzenlendi. Gerze Belediye Başkanı Cevat Şensoy, nikah töreninin ardından dünya evine giren çifte mutluluklar dilerken, evlenme cüzdanını geline teslim etti.

Ulusal basına taşınan bu güzel habere ulaşmak için aşağıdaki bağlantıları tıklayınız;

https://www.sondakika.com/amp/haber-huzurevinde-nikah-ikinci-bahara-yelken-actilar-15459795/

https://www.iha.com.tr/sinop-haberleri/huzurevinde-nikah-ikinci-bahara-yelken-actilar-4047866/

https://beyazgazete.com/haber/2022/11/29/huzurevinde-nikah-aciklamasi-ikinci-bahara-yelken-actilar-6665903.html

https://www.dirilispostasi.com/haber/12621908/huzurevinde-tanisan-yasli-cift-dunyaevine-girdi

https://www.facebook.com/ShowAnaHaber/videos/717722059868043/

https://www.milliyet.com.tr/gundem/huzurevinde-ikinci-bahar-1-senedir-elinden-tuttum-6864517

https://www.sabah.com.tr/video/yasam/huzurevinde-nikah-ikinci-bahara-yelken-actilar-video

https://www.gazetevatan.com/yasam/huzurevinde-nikah-ikinci-bahara-yelken-actilar-2071727

https://www.tgrthaber.com.tr/yasam/ikinci-bahara-huzurevinde-yelken-actilar-2857890






gerze fotoğrafları
Whatsapp Hattı