BAŞKAN ŞENSOY ENGELLİ KARDEŞİMİZİN İSTEĞİNİ YERİNE GETİRDİ

3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde Belediye Başkanımız Cevat ŞENSOY’a istekte bulunan kardeşimizin arzusu hemen yerine getirildi.

Atatürk Mahallesi’nde ikamet ettiği adreste yalnız olduğunu ve kapının önüne çıkarak vakit geçirmenin en büyük mutluluğu olduğunu dile getiren kardeşimizin isteğini yerine getiren Belediye Başkanımız, Belediyemiz Marangozhanesinde üretilen bahçe bankını adrese konuşlandırdı.

Bu özel jest ile ilgili açıklama yapan Belediye Başkanımız; “Her zaman söylediğim bir şey var.Hepimiz birer engelli adayıyız.Bu doğrultuda düşünceli olmak zorundayız.Bizler ilçemizde hayata geçirdiğimiz tüm projelerde engelli statüsündeki kardeşlerimizi düşünüyoruz.Planladığımız projelerde de kendilerini düşünerek plan ve program yapıyoruz.3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında da bizden istekte bulunan bu kardeşimizin hayatına biraz dokunabilmek, onu mutlu etmek istedik.İnşallah, burada yüzü her daim gülerek vakit geçirmek nasip olur.” Dedi.