ZABITA TEFTİŞİNDE ZİNCİR MARKETLERDEN BİRİNE CEZAİ İŞLEM UYGULANDI

Belediyemiz Zabıta Müdürlüğü ekipleri periyodik olarak sürdürdüğü teftişlerine devam etti.

Gerçekleşen denetimlerde ilçemizdeki zincir marketlerde fahiş fiyat ve ürünlerin son kullanma tarihi kontrol edilirken zincir marketlerden birinde satışa sunulan tatlı çeşitlerinde son kullanma tarihi geçmiş ürün farkedildi.Bunun üzerine ilçe Tarım Müdürlüğü yetkilileri davet edilirken markete cezai işlem uygulandı.

Denetimler hakkında açıklamalarda bulunan Başkan ŞENSOY; “Zabıta Müdürlüğü ekiplerimiz periyodik olarak market, fırın ve kasap denetimlerine devam ediyor.Bu kapsamda da ilçemizde hizmet veren zincir marketlerde denetime çıkan ekiplerimiz bir markette son kullanma tarihi geçmiş ürün tespitinde bulundu.Gerekli prosedürlerin ardından markete cezai işlem uygulandı.Vatandaşımızın sağlığı ve ekonomik durumunu sarsacak tüm girişimlerin önünde durmak için denetimlerimiz devam edecektir.”dedi.