ŞAMPİYONLAR KUPAYI BAŞKAN ŞENSOY’A ARMAĞAN ETTİ

ŞAMPİYONLAR KUPAYI BAŞKAN ŞENSOY’A ARMAĞAN ETTİ

 

    Sinop U-18 kategorisinde şampiyonluğa ulaşan Gerze Belediyespor Başkan, Yönetim, Teknik Heyet ve futbolcuları Belediye Başkanımız Cevat ŞENSOY’u makamında ziyaret ettiler.

    Gerçekleşen ziyarette başarılarından dolayı takımı tebrik eden Belediye Başkanımız teker teker futbolcularımızla sohbet etti.

    Kulüp Başkanı Gökhan GİRESUN, As Başkan Deniz MIZRAKLI, Teknik Sorumlu Akın ÜNYELİ ve futbolcularımız desteklerinden dolayı Belediye Başkanımız Cevat ŞENSOY’a teşekkür ederken, kazanılan kupayı kendisine takdim ettiler.

    Bu başarının öneminden bahseden Başkan ŞENSOY; “İlçemizde sporu ve sporcuyu her zaman destekliyoruz.Çünkü spor, özellikle geleceğimizin teminatı olarak gördüğümüz çocuk ve genç kardeşlerimizin kötü alışkanlıklardan uzak durması adına önemli bir alan.Aynı zamanda spor ile uğraşan kardeşlerimizin öğrenim hayatlarında da başarılı olduklarını görüyoruz.Böylesine değerli bir başarıyı ilçemize kazandırarak Türkiye Gruplarında ilimizi temsil etme hakkı kazanan Gerze Belediyespor camiasına başarılar diler, kupa armağanları için de ayrıca teşekkür ederim.”dedi.

    Ziyaretin ardından günün anısına hatıra fotoğrafı çektirildi.






gerze fotoğrafları
Whatsapp Hattı