BAŞKAN ŞENSOY BEKLENEN MÜJDEYİ AÇIKLADI; “İHALEYE ÇIKIYOR!”

BAŞKAN ŞENSOY BEKLENEN MÜJDEYİ AÇIKLADI; “İHALEYE ÇIKIYOR!”

 

    Karayolları’ndan uzun süredir alınamayan ve Belediye Başkanımız Cevat ŞENSOY'un girişimleri neticesinde Gerze Belediyesi’ne kazandırılan Gerze Şehirlerarası Terminal Yeri Projesi’nde ihale tarihi açıklandı.

    Her geçen gün gelişen ve büyüyen ilçemizde mevcut otogarın artık ilçe siluetine yakışmadığı ve trafik problemine sebep olduğu aşikar konumda. Hayata geçecek olan projeyle birlikte Gerze’nin çehresi tamamen değişecek olup, önemli bir yatırım ilçemize kazandırılmış olacak. Toplamda 12 dönüm olan ve 6 dönümü alınarak ödemesi gerçekleşip Otogar Proje Alanı olarak projelendirilen, geri kalanının ise Küçük Sanayi Sitesi Dükkanı olarak ayrılan projeyi müjdeleyen Başkan ŞENSOY burasının Gerze’nin özellikle dini bayram ve yaz tatillerinde trafik sorununa çözüm olacağını belirtti.

    30 Ocak 2023 tarihinde ihaleye çıkacak olan proje hakkında açıklamalarda bulunan Başkan ŞENSOY; “Gerze’mizin en büyük sorunlarından biri olan Otogar Projesi’nde artık son aşamaya geldik. Karayolları’ndan uzun süredir alınamayan arsayı girişimlerimiz neticesinde Gerze Belediyesi’ne kazandırmıştık.Alanın bir bölümünü Küçük Sanayi Sitemize dahil ederek istihdamı sağlayarak esnafımıza destek olacağız.Gerze’mizde şehir içini rahatlatarak, modern bir terminali ilçemiz halkıyla buluşturacağız. Milletvekilimiz Dr. Nazım MAVİŞ beyefendi ve AK Parti Sinop İl Başkanımız Uğur GİRESUN’un yoğun destekleri neticesinde Gerze’mizi sonunda Otogar’la buluşturmanın heyecanını yaşıyoruz. Her şey Gerze için.Bizlere ilçemize kazandırılan yatırımlarda desteğini esirgemeyen Milletvekilimiz Sayın Dr. Nazım MAVİŞ’e, AK Parti Sinop İl Başkanımız Sayın Uğur GİRESUN’a, AK Parti Gerze İlçe Başkanımız Sayın Cumhur KURT’a ve emek harcayan herkese sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.”  Dedi.






gerze fotoğrafları
Whatsapp Hattı