GERZE BELEDİYE BAŞKANIMIZ CEVAT ŞENSOY’UN YENİ YIL KUTLAMA MESAJI

GERZE BELEDİYE BAŞKANIMIZ CEVAT ŞENSOY’UN YENİ YIL KUTLAMA MESAJI

 

    2022 yılının sona ermesine sayılı günler kala Belediye Başkanımız Cevat ŞENSOY yenı yıl kutlama mesajı yayınladı.

    Başkan ŞENSOY mesajında;
    "2023 yılının tüm insanlığa ve ülkemize hayırlar getirmesini temenni ediyorum, 2022 yılını acısıyla tatlısıyla geride bırakıyor, 2023 yılına yepyeni umutlarla ve daha fazla çalışma gayreti ile giriyoruz.
     Yeni yıl bütün insanlığa ve ülkemize barış, kardeşlik ve huzur getirsin. Yeni yılda birlik ve beraberliğimizin daha da çok artmasını, yakın coğrafyamızda yaşanan acıların son bulmasını, İslam dünyasının ülkemizin önderliğinde birliğine ve huzura kavuşmasını diliyorum.
     Göreve geldiğimiz günden itibaren ilçemize hizmet etme aşkı ilk günkü heyecanımızla devam etmektedir. Tüm belediye personelimizle, devletimizin tüm kademeleriyle ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’ın önderliğinde yeni yılda yeni proje ve yatırımlarla ilçemizi daha da ileriye götürecek ve yaşanabilirlik standartlarını yükseltecek çalışmalara hız kesmeden devam edeceğiz.
     Bu duygu ve düşüncelerle başta Sinoplu hemşehrilerimiz olmak üzere yeni yılın hepimize, yuvalarımıza, ilçemize, ülkemize ve tüm insanlığa esenlik, huzur, barış, sağlık ve mutluluk getirmesini diler saygı ve sevgilerimi sunarım.
     Yeni Yılınız Kutlu Olsun…" ifadelerini kullandı.








gerze fotoğrafları
Whatsapp Hattı