AK PARTİ KADIN KOLLARINDAN HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

AK Parti Kadın Kolları Başkanı Sevile AKSU ve yönetimi Belediyemizde göreve başlayan yeni birim müdürlerine ve Belediye birimlerine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Gerçekleşen ziyarette ilk olarak Belediye Başkanımız Cevat ŞENSOY’u makamında ziyaret eden heyet akabinde ise Yazı İşleri Müdürlüğü görevine başlayan Mustafa ÖZDEMİR, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ve Evlendirme Memurluğu görevine başlayan Aziz İSTANBULLU, İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü’ne atanan Ömer BAKIR, Zabıta Müdürü Rıza ERDEM ve şeffaf belediyecilik hizmeti altında banko sistemine geçen tahsilat servisimize hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

İlçemize hizmet verecek olan müdürlerimizi ziyaret eden AKSU, misafirperverlikleri sebebiyle teşekkür etti.

Gerçekleşen ziyaretler çekilen hatıra fotoğrafının ardından sona erdi.

Belediye Başkanlığı olarak nazik ziyaretleri için kendilerine teşekkür eder, çalışmalarında kolaylıklar dileriz.