ARA SOKAKLARDA ONARIM ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

İlçemizde tamamlanan doğalgaz ve elektrik hatlarının yer altına alınma çalışmalarının akabinde bozulan yollarda onarım çalışmaları devam ediyor.

İlçemizde gerçekleşen çalışmaların ardından bozulan yollara bilindiği üzere malzeme serilmiş ve yolun oturması beklenmişti.Yolların tekrar tahribata uğramaması adına beklenen sürenin ardından onarım çalışmaları da hız kazandı.Son olarak Çarşı Mahallesi Mustafa Kemal Paşa Bulvarı mevkiinde gerçekleşen çalışmalarda Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz yol ve kaldırımlarda onarım çalışmalarına başladı.

İlçemizde bir çok noktada devam eden çalışmalar hakkında konuşan Başkan ŞENSOY; “Bilindiği üzere halkımızı doğalgazla buluşturmuştuk.Bununla birlikte daha verimli enerji ve daha güzel görünüm için de elektrik direklerinin yer altına alınması hususunda yaptığımız girişimler neticesinde ilçemizde çalışmalar yürütülmüştü.Bu çalışmaların akabinde ise yollarımızda tahribat meydana gelmişti.Bizler de bu tahribatı en aza indirgemek için malzeme sererek yolun oturma süresini bekledik.Tekrar tahribat oluşmaması adına beklediğimiz bu sürenin akabinde ise bir çok bölgede çalışmalara hız kazandırdık.Hızlı ve titiz bir şekilde çalışma yürüten ekiplerimiz en kısa sürede bu bölgelerde ki çalışmaları bitirecek.Vatandaşlarımıza da bu vesileyle sabır ve destekleri için teşekkür ederim.”dedi.