BAŞKAN ŞENSOY’DAN ÖĞRENCİLERE ZİYARET

Aynı zamanda Emekli Öğretmen olan Belediye Başkanımız Cevat ŞENSOY ilçemizde eğitim gören öğrencilerimizi ziyaret etmeye devam ediyor.

Bugün Şehit Nurullah Saraç Anadolu Lisesi’ne ziyaret ederek öğrencilerimizle bir araya gelen Başkan ŞENSOY kendileriyle sohbet ederken, öğrencilerimize derslerinde kolaylıklar diledi.Ziyarette açıklamalarda bulunan Başkan ŞENSOY; “2022-2023 Eğitim-Öğretim yılında yarı yıl tatili geliyor.Bu kapsamda da öğrencilerimizi ziyaret ederek dersleri hakkında sohbet ettik.Öğrencilerimiz, geleceğimizin teminatları.Yarı yıl tatilinde de derslerine ara vermemeleri yönünde tavsiyede bulundum.Tüm öğrencilerimize bu kapsamda verimli bir tatil geçirmelerini diliyorum.”dedi.

Başkan ŞENSOY, İl Genel Meclis Üyesi Ahmet BURMA ve Belediye Meclis Üyesi Ahmet KALFAOĞLU ziyaretin sonunda öğrencilerimizle birlikte günün anısına hatıra fotoğrafı çektirdi.