ÜST YAPI ÇALIŞMALARI DÖRT KOLDAN DEVAM EDİYOR

Elektrik hatlarının yer altına alınması ve ilçemizde tamamlanan doğalgaz çalışmaları sonrasında tahribata uğrayan yollarda onarım ve iyileştirme çalışmaları devam ediyor.

Dört koldan çalışmalara devam eden ekiplerimiz bir yandan da vatandaşlarımıza yardımcı olmak üzere yol açma çalışmalarına devam ediyor.Bu kapsamda Cumhuriyet Mahallesi’nde Yavuz Selim Camii mevkiinde yol açma çalışmalarını sürdüren ekiplerimiz diğer yandan ise Yeni Mahalle, Atatürk Mahallesi İbrahim Ağa Caddesi ve Gerze Devlet Hastanesi mevkiinde de onarım ve iyileştirme çalışması gerçekleştiriyor.

Çalışmaları bizzat yerinde inceleyen Belediye Başkanımız Cevat ŞENSOY; “Üst yapı çalışmalarımıza aralıksız ve özverili şekilde devam ediyoruz.Cumhuriyet Mahallesi’nde vatandaşlarımızın talebi üzerine yol açma çalışmaları gerçekleştirirken, Atatürk Mahallesi ve Yeni Mahalle’de de onarım ve iyileştirme çalışmaları gerçekleştiriyoruz.Hızlı ve titizlikle yürüttüğümüz çalışmaları en kısa sürede tamamlayacağız.”dedi.