CAN DOSTUMUZU KURTARDIK

Belediyemize gelen ihbar üzerine harekete geçen Belediyemizin Destek Hizmetleri Müdürlüğü ve Gerze Belediyesi Sokak Hayvanları Geçici Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi personeli mahsur kalan kediyi ve Gürleyik Deresinde mahsu kalan kuşu kurtardı.

Gelen ihbar üzerine geçen ekiplerimiz Köşk Mahallesi mevkiinde mahsur kalan kediyi ve Gürleyik Deresinde mahsur kalan kuşu kurtarmasının ardından mama ve sus desteğinde bulunarak onu özgür yaşama bıraktı.

Konu hakkında açıklamalarda bulunan Belediye Başkanımız Cevat ŞENSOY; “Can dostlarımıza sahip çıkmaya devam ediyoruz.Bilindiği üzere bir kısım dostumuzu Gerze Belediyesi Sokak Hayvanları Geçici Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’nde gerekli tedavilerini yaparak kanunen belirtilen süreyi doldurmamızın akabinde özgür yaşama bırakıyoruz.Ayrıca, ilçemizin dört bir yanına konuşlandırdığımız kedi ve köpek kulübelerini de periyodik aralıklarla ziyaret ederek mama ve su desteğini ihmal etmiyoruz.Aynı zamanda can dostlarımıza hayatın her alanında da yardımcı olmaya gayret göstermekteyiz.Belediyemiz gelen ihbar üzerine harekete geçen ekiplerimiz mahsur kalan dostumuzu haneye girmeden kurtarmasının ardından mama ve su desteği sağlayarak kendisini doğal yaşama bıraktı.Yine aynı şekilde kurtardığımız kuşun ise tedavileri sağlandı.Tüm dostlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz.”dedi.