BAŞKAN ŞENSOY ÇOCUKLARIMIZLA FUTBOL OYNADI

Belediye Başkanımız Cevat ŞENSOY, Prof.Dr.Necmettin ERBAKAN Parkı’nda ki Belediyemize ait Semt Sahasına giderek çocuklarımızla buluştu.

Burada futbol maçı oynayan çocuklarımızla bir araya gelen Belediye Başkanımız Cevat ŞENSOY kendileriyle sohbet etti.Gerçekleştirilen kısa sohbetin ardından çocuklarımızın futbol maçına dahil olan Başkan ŞENSOY sonrasında ise günün anısına futbolcu çocuklarımızla fotoğraf çektirdi.

Bu güzel ziyaret için açıklamalarda bulunan Belediye Başkanımız Cevat ŞENSOY; “İlçemizdeki çalışmaları takip ederken Semt Sahamızı da ziyaret ettik.Belediyemize ait olan Semt Sahasında çocuklarımızın futbol oynadığını görünce davetlerini kıramadım ve dahil oldum.Kendileriyle vakit geçirmekten büyük keyif aldım.Çocuklarımızın küçük yaştan itibaren spor ile uğraşması sağlıklı bireylerin yetişmesinde oldukça önemli.Onların, diledikleri gibi spor yapabilmeleri için ücretsiz hizmet veren Semt Sahamızın bu şekilde faal olması da ayrı bir gurur kaynağı.” Dedi.