BAŞKAN ŞENSOY MAHALLE MUHTARLARIMIZLA TOPLANDI

BAŞKAN ŞENSOY MAHALLE MUHTARLARIMIZLA TOPLANDI

 

    Belediyemiz tarafından ilçemiz Merkez Mahalle Muhtarları İstişare ve Değerlendirme Toplantısı düzenleyen Belediye Başkanımız Cevat ŞENSOY, özverili çalışmalarından dolayı tüm mahalle muhtarlarına teşekkür ederek muhtarların belediye hizmetlerine ilişkin taleplerini yerine getirmek için gayretle çalışmayı sürdüreceklerini kaydetti.

    Toplantıya Belediye Başkanı Cevat ŞENSOY ve mahalle muhtarları katıldı.

    Mahalle muhtarlarının kendi mahallelerine ilişkin yapılmasını istedikleri hizmetlere dair talep ve önerilerini dile getirdikleri toplantıda ayrıca mahallelerde yapılacak yeni çalışmalar hakkında karşılıklı istişarelerde bulunuldu.

    Toplantıda konuşan Belediye Başkanımız Cevat ŞENSOY, muhtarlık makamının yerel yönetimlerin başladığı yer olduğunu belirterek belediye ve kamu kuruluşları ile vatandaşlar arasında köprü vazifesi gören muhtarlara özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

    Vatandaşların genelde mahallelerindeki eksiklikleri ve yapılmasını istedikleri hizmetleri ilk olarak mahalle muhtarlarına ilettiklerini ve muhtarların bu sorunun çözümü için ilgili kurumlarla irtibatlı olduğunu ifade eden Belediye Başkanımız, “Bizler de Gerze’deki huzur ve mutluluğu hâkim kılmak, aynı zamanda proje ve çalışmalarımızı artırarak, vatandaşımıza daha yaşanabilir bir Gerze sunmak için durmadan yolumuza devam etmeliyiz. Bu konuda bizlere en üst seviyede yardımcı olacak, Gerze için işimizi kolaylaştıracak kişilerin başında da muhtarlarımız gelir” dedi.

    Yerel yönetimlerde birlik ve beraberliğin önemine dikkat çeken Başkan ŞENSOY, muhtarların ilettiği talepleri tek tek not alarak bunların hazırlanacak olan bir çalışma programı çerçevesinde, üzerinde ilgili birimlerimizin personelleriyle yerine getirileceğini açıkladı.






gerze fotoğrafları
Whatsapp Hattı