BAŞKAN ŞENSOY DEPREMZEDELERİN YANINDA

10 ilimizde yaşanan yıkıcı depremin yaraları ülke genelinde sarılmaya devam ederken Belediye Başkanımız Cevat ŞENSOY’da destek olmak amacıyla Malatya’nın Arguvan ilçesini ziyaret etti.

Gerze Kaymakamlığı ve Gerze Belediyesi koordinesinde vatandaşlarımızın üstün desteğiyle deprem bölgelerine yardım tırları devam ederken Başkan ŞENSOY’da İl Genel Meclis Üyesi Ahmet BURMA ile birlikte deprem felaketi sonrası fazlasıyla göç alan Malatya/Arguvan’da depremzedelerle bir araya geldi.

Depremden kurtulan vatandaşlarımızın yoğun şekilde göç ettiği Arguvan’da depremzedelerimizin ihtiyaçlarını dinleyen Belediye Başkanımız ziyaretinin devamında ise Gerze’den gelen yardım tırının teslimatını gerçekleştirdi.

Ziyareti hakkında konuşan Belediye Başkanımız; “Ülke olarak birlik ve beraberlik içerisinde depremin yaralarını sarmaya gayret gösteriyoruz.Deprem felaketi sonrasında nüfusunun 6-7 katı büyüklüğünde göç alan Arguvan ilçesinde haliyle ihtiyaçlar da artmış durumda.Bizlerde buradaki vatandaşlarımızla bir araya gelerek ihtiyaç ve taleplerini dinledik.Onların dertlerine bir nebze olsun derman olabilmek için çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz.Gerze’mizden gelen yardım tırını Arguvan Kaymakamlığı’na teslim etmemizin ardından ilçemize dönüş sağladık.Birlik ve beraberlik içerisinde aşamayacağımız güçlük yoktur.Allah, yar ve yardımcımız olsun.” Dedi.