SEYİR TERASINDA 1. ETAP ÇALIŞMALARI BAŞLADI

Gerze’mize ivme kazandıracak bir projenin daha ilk etap çalışmaları resmen başladı.

İlçemiz Alaettin Şahin Caddesi kıyı şeridinde tamamlanan Kıyı Koruma Projesi’nin akabinde planlanan ve projelenen Seyir Terası Projesi’nde çalışmalara start verildi.

Projenin ilk etabı olan duvar çalışmalarına resmen başlanırken yüklenici firma tarafından da inşaat demirleri şantiye alanına getirildi.

Projenin Gerze’ye ivme kazandıracağını belirten Başkan ŞENSOY yaptığı açıklamada; “Bilindiği üzere Kıyı Koruma Projemizi tamamlamamızın ardından Seyir Terası Projemizi vatandaşlarımızla paylaşmıştık.Kıyı Koruma Projesi’yle birlikte Batı Karadeniz Bölgesinin Mavi Bayraklı ilk plajı olma hedefimiz devam ediyor.Bu doğrultuda bir çok olanağı içinde barındıracak olan Seyir Terası Projemizde de ilk etap çalışmalarına hayırlısıyla başladık.İlçemize hayırlı ve uğurlu olsun.”dedi.