RAMAZAN’IN BEREKETİ GERZE BELEDİYESİ İFTAR ÇADIRINDA

RAMAZAN’IN BEREKETİ GERZE BELEDİYESİ İFTAR ÇADIRINDA

 

    13 Şubat 1956 yılından sonra ilk kez Belediye Başkanımız Cevat ŞENSOY tarafından 2019 yılında kurulan İftar Çadırı 4.yılında da kuruldu.

    2023 yılının ilk iftarının birlik ve beraberlik içinde açıldığı çadırımızda Gerze İlçe Müftülüğü’nce İftara Doğru Özel Programı yapılırken Ramazan Ayı’nın bereketi aynı sofrada paylaşıldı.

    Programda Belediye Başkanımız Cevat ŞENSOY da konuşma gerçekleştirirken; “Öncelikle tüm İslam Aleminin Ramazan-ı Şerifinin hayırlara vesile olmasını diliyorum.

    Bilindiği üzere 1956 Gerze Yangınından sonra 2019 yılının Ramazan Ayında ilçemizde ilk kez İftar Çadırı kurmuş ve bunu gelenekselleştirerek Ramazan ayının bereketini sofralarımızda birlikte yaşamaya başlamıştık.

    4 yıldır kurduğumuz iftar çadırımızda Ramazan Ayının birlik ve beraberliğini yaşarken Müftülüğümüzün de katkılarıyla anlamlı bir etkinlik yapıyoruz.Buradan yaptığımız canlı yayınlarla da gurbetteki hemşehrilerimizin sıla hasretini bir nebze olsun dindiriyoruz.

    Ben bu vesileyle İftar Çadırımıza katılım sağlayan herkese teşekkürlerimi sunuyor, bizlerden katkısını eksik etmeyen tüm hemşehrilerime şükranlarımı belirtiyorum.

    İlk iftarımız hayırlı ve uğurlu olsun.” İfadelerini kullandı.

    Ramazan Ayı boyunca hizmet verecek olan İftar Çadırımıza tüm hemşehrilerimizi davet eder, Ramazan Ayı’nın tüm İslam Alemine hayırlar getirmesini niyaz ederiz.






gerze fotoğrafları
Whatsapp Hattı