GERZE BELEDİYESİ MECLİSİ’NDEN KINAMA MESAJI

GERZE BELEDİYESİ MECLİSİ’NDEN KINAMA MESAJI

 

    Gerze Belediyesi Meclisi Ağustos Ayı olağan toplantısını gerçekleştirdi.

    Belediye iş ve işlemleri kapsamında Belediye Başkanımız Cevat ŞENSOY ve izinli sayılan Meclis Üyesi Birol SAZAK toplantıda yer almazken Başkanlık Makamı ve Meclis Başkanlığı’na Hamide Ceren ERDĞAN vekalet etti.

    Toplantıda ülkemizin 1 numaralı gündemi olan Orman Yangınları hakkında ortak açıklama yapılırken Hamide Ceren ERDOĞAN okuduğu bildiride;

    “Son bir haftada Akdeniz ve Ege’de başlayıp akabinde Karadeniz’e kadar uzanan; birçok vatandaşımızı, envai çeşit hayvan ve bitki örtümüzü kaybettiğimiz orman yangınları sadece ormanları değil; yüreklerimizi de yakmaktadır.

    Ülkemizi etkisi altına alan yangın felaketinin bir an evvel son bulması için Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN önderliğinde; tüm yetkililer büyük gayret içerisinde çalışmalarına devam etmektedirler.

    Bu zor süreçte devlet ve millet olarak el ele verecek, provokatörlere fırsat vermeden kanayan yaraları her zor günde olduğu gibi yine hep birlikte saracağız.

    Gerze Belediye Meclisi olarak bu eylemi gerçekleştirenleri şiddetle kınıyor, yangınları söndürmek için canla başla mücadele eden tüm ekiplerimize kolaylıklar diliyoruz. Ayrıca yangında zarar gören tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, vefat edenlere Allah tan rahmet ve yakınlarına başsağlığı dileriz. Son olarak;  başta kardeş ülkemiz Azerbaycan olmak üzere bu zorlu süreçte bizlere yardım eli uzatan tüm devletlere de teşekkürlerimizi sunarız.” İfadelerini kullandı.






gerze fotoğrafları
Whatsapp Hattı