Sosyal Hizmetler ve Danışma Birimi

Gerze Belediye Başkanlığımız vatandaşlara daha iyi ve hızlı hizmet verebilmek için kurulan Sosyal Hizmetler ve Danışma Birimi Birimi 7/24 kesintisiz hizmet vermektedir.

Problemlerin Çözümü Noktasında Sosyal Hizmetler ve Danışma Birimi köprü vazifesi görmekte ve vatandaşın adına takip etmektedir.

Sosyal Hizmetler ve Danışma Birimine , Halkın iletmiş olduğu tüm istek, şikayet, öneri v.s. sonucu olumlu veya olumsuz da olsa vatandaşa geri dönüşüm yaparak bilgi vermektedir.

Gerze Belediye Başkanlığı Sosyal Hizmetler ve Danışma Birimi Merkez Binanın giriş katında hizmet etmekte ve Alo 153 no’lu telefonla ulaşabilmektedir. Ayrıca şahsen, e-mail ve dilekçe ile de Sosyal Hizmetler ve Danışma Birimine, belediye çalışmaları ve belediye hizmetleriyle ilgili her konuda başvurabilirsiniz.

Sosyal Hizmetler ve Danışma Birimine yol bakım, onarım, üst yapı çalışmaları, imar - iskân, ana Arter üzerinde yer alan zabıta, park bahçe, Ana Arter Temizlik işleri, ilaçlama, veterinerlik ulaşım, çevre ve gürültü ile ilgili bütün şikayet-istek-öneri-teşekkürlerinizi bildirebilirsiniz.

Bunların dışında mağdur olan vatandaşlarımıza sosyal yardım ve hizmetlerle ilgili müracaatlarına cevap veren Sosyal Hizmetler ve Danışma Birimi değişik öneri, istek, şikayet ve teşekkür de içeren yaklaşımlarınızı da aktarabilirsiniz.