CITTASLOW GERZE’Yİ TERCİH ETTİLER

Yat turizminde Karadeniz Bölgesi’nin parlayan yıldızı olan Gerze bugün Rus misafirlerini ağırladı.

Rusya’dan yat tekne ile ilçemizi keşfeden Roman Krapivko, Vladislav Belosheikin, Vitalii Kondratev, Tatiana Balabania, Danil Chavkin ve Kirill Matuzaev rehber danışmanı Adem TAHTACI ile birlikte Belediye Başkanımız Osman BELOVACIKLI’yı makamında ziyaret ettiler.

Başkan BELOVACIKLI, 2017 yılında katıldığımız Cittaslow ağından, Gerze’mizin tarihi, kültürü ve yat limanın önemi hakkında heyete bilgi aktarırken kendilerini Gerze’mizde ağırlamaktan mutluluk duyduğunu ifade etti.

Heyet ziyaret programının devamında ise Gerze’mizi gezerek tarihi dokusu ve yöresel lezzetleri hakkında keşifte bulundu.