İŞKUR TYP Mülakatları Yapıldı

Sinop Çalışma ve İş Kurumu Müdürlüğü tarafından 30 Mayıs tarihinde yayımlanan TYP Mülakatları gerçekleşti.

Gerze Belediyesi Sedat IŞIDI Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleşen mülakatlarda İŞKUR yetkilileri katılımcılara şartları hatırlatırken, katılımcılar da ellerinde ki formları doldurup imzalı şekilde yetkililere teslim etti.

10-14 Haziran tarihleri arasında Belediyemiz İŞKUR Hizmet Noktası’na şahsen müracaatta bulunan katılımcıların belirlenmesi; Kadınlar, 35 yaş üstü bireyler, engelliler, eski hükümlüler, terörle mücadelede malul sayılmayacak şekilde yaralananların oluşturduğu başvuru 1. Listesinden yapılacak olup, bunlar arasından yeterli müracaatçı bulunmaması halinde diğer başvuru yapmış olanlardan oluşan 2. Listeden katılımcı belirlenecektir.

Belediye Başkanlığı olarak Sinop genelinde 207 kişinin 24 Haziran’da işbaşı yapacağı TYP’de katılımcılara başarılar dileriz.