YOL ONARIM ÇALIŞMALARI BAŞLADI

Doğalgaz çalışmaları sonucunda tahribata uğrayan yollarda Belediye Başkanımız Cevat ŞENSOY’un talimatıyla onarım çalışmaları başladı.

11 Eylül 2019 tarihinde startı verilen ve 15 km.’lik doğalgaz hattı çalışmalarının sonuna gelindiği ilçemizde vatandaşların mağduriyetlerini giderme adına yol onarım çalışmalarına başlandı.Bir çok bölgede çalışmalarına devam eden ekiplerimiz son olarak ise ilçemiz Atatürk Caddesi üzerinde tahribata uğrayan yolda kilit parke taşı işlemlerine başladılar.

Yollara serilen malzemenin oturma işlemenin tamamlanmasının ardından çalışmalara başlayan Belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, titizlikle yürüttüğü çalışmalarda hızlı bir şekilde ilerleyip biran evvel onarım çalışmalarını tamamlamayı hedefliyor.

Çalışmalar hakkında açıklamalarda bulunan Başkan ŞENSOY ise; “8 km. ile başlayıp 15 km.ye kadar yükselttiğimiz doğalgaz çalışmalarının neticesinde ilçemizdeki yollarda tahribatlar meydana gelmişti.Malzemenin tabana oturması ve aynı doğrultuda onarım yapacağımız bölgelerde çökmelerin meydana gelmemesi adına beklediğimiz sürenin sonuna geldik.Bahsettiğimiz gibi, doğalgaz çalışmaları sonucunda daha sağlıklı ve temeli sağlam bir yol yapılabilmesi için yola serilen malzemenin tabana tamamen oturmasını beklemek gerekiyor.Bu doğrultuda geçen süre zarfında hoşgörüyle sabreden vatandaşlarıma teşekkür ediyorum.Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz kolları sıvayarak çalışmalara başladılar ve yol tabanının oturduğu bölgelerde onarım çalışmalarına hız kazandırdılar.İlçemiz Atatürk Caddesi üzerinde süren çalışmaları tamamlanmamızın akabinde ise tahribata uğrayan diğer bölgelere giderek vatandaşlarımızın mağduriyetini gidereceğiz.” Dedi.