TEKEL SOKAK YENİLENİYOR

Yaz sezonun yaklaşması ve havaların iyileşmesiyle birlikte Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri çalışmalara hız kazandırırken, Atatürk Mahallesi Tekel Sokak’ta da yenileme çalışmaları başladı.

İlçemizin dört bir yanında yol onarım ve yenileme çalışmalarını sürdüren ekiplerimiz Atatürk Mahallesi Tekel Sokak’ta gerçekleştirdikleri kazı çalışmalarının akabinde kum serme işlemlerini tamamladılar ve kilit parke taşı örme işlemlerine başladılar.

Çalışmaların akıbeti hakkında bilgi veren Başkan ŞENSOY onarım ve yenileme çalışmalarını hız kazandırdıklarını belirtirken; “Güneşin yüzünü göstermesiyle birlikte ilçemizde ki yol onarım ve yenileme çalışmalarına da hız kazandırdık.İlçemizin her bir köşesinde çalışmalar devam ederken Tekel Sokak’ta da yenileme çalışmalarına başladık.Titizlikle yürütülen çalışmalarda kilit parke taşı örme işlemlerine başladık.En kısa sürede yolu tamamlayıp vatandaşın hizmetine açacağız.” Dedi.