BAŞKAN ŞENSOY DEVREYE GİRDİ, KORKULUKLAR TAKILDI

Göreve başladığı günlerde ilk olarak ilçemizin uzun yıllardır en büyük problemi olan Şahin Tepesi Mevkii’nde ki çöken yolla ilgili çalışmalara ağırlık kazandıran Başkan ŞENSOY, bilindiği üzere Sinop Milletvekilimiz Sayın Dr. Nazım MAVİŞ ve AK Parti Sinop İl Başkanı Uğur GİRESUN ile birlikte çeşitli girişimlerde bulunmuştu.

Bu girişimler neticesinde Karayolları Samsun 7.Bölge Müdürlüğü tarafından onarılan ve kullanışlı hale getirilen bölgede yol kenarında korkulukların olmaması olası bir kazada oluşabilecek faciayı da gündeme getirmişti.Bu kapsamda da vatandaşların can ve mal güvenliğini korumak adına çeşitli girişimlerde bulunan Belediye Başkanımız neticeyi aldı ve korkuluklar yerini almaya başladı.

Çalışmalar hakkında açıklamalarda bulunan Belediye Başkanımız; “31 Mart Mahalli idareler ve Genel Seçimleri neticesinde layık görüldüğümüz Gerze Belediye Başkanlığı görevinde ilk girişimlerimizden birisi Şahin Tepesi bölgesinde ki heyelanlı yolun onarılmasıydı.Bu kapsamda yaptığımız girişimler neticesinde de yol ilçemize yakışacak ve kullanışlı şekilde onarıldıktan sonra korkuluk eksikliğini farkettik.Oldukça kullanışlı olan bölgede sürücülerin bir anlık dalgınlığı hepimizi üzecek sonuçlara sebebiyet verebilirdi.Bizler de gerekli girişimlerde bulunarak Karayolları tarafından korkulukların yaptırılmasını sağladık.Bizlere yardımcı olan herkese sonsuz teşekkür ediyorum.” Dedi.