YENİ DÖNEM KURSLARIMIZ BAŞLADI

Gerze Belediyesi ve Gerze Halk Eğitim Merkezi tarafından imzalanan protokol kapsamında Çini Seramik, Türk Halk Müziği ve Tük Halk Oyunları Kurslarımız başladı.

Pandemiye karşı tedbirlerin eksiksiz alınarak faaliyete geçirilen kurslarımıza vatandaşlarımızın ilgisi her zamanki gibi yoğun olurken, öğrencilerimizin azimli çalışmaları ise ilçemizde ki kültürel ve sanatsal faaliyetlerin ilerlemesi hususunda da umut veriyor.

Kurslar hakkında açıklamalarda bulunan Başkan ŞENSOY; “Halk Eğitim Merkezi’mizle yaptığımız protokol kapsamında Çini Seramik, Türk Halk Müziği ve Türk Halk Oyunları kurslarımızı hizmete soktuk.Vatandaşlarımızın yoğun ilgi gösterdiği kurslarımızda pandemi koşullarına göre gruplar halinde çalışmalarımız sürmekte.Gerze, kültürel ve sanatsal faaliyetleriyle öncü bir ilçe konumunda.İlçemizde bu faaliyetlerin sürdürülmesi hususunda bizlerden desteğini esirgemeyen Gerze Halk Eğitim Merkezi’ne teşekkürlerimi iletiyorum.İnşallah en kısa zamanda da normalleşme süreciyle birlikte etkinliklerimizi coşkulu biçimde sergileriz.”dedi.