YATIRIMLAR İNCELENDİ

YATIRIMLAR İNCELENDİ

    AK Parti Sinop Milletvekilimiz Sayın Dr. Nazım MAVİŞ yatırımları yerinde incelemek üzere ilçemizi ziyaret etti.

    Gerçekleştirilen ziyarette Milletvekilimiz ve beraberindeki heyete Belediye Başkanımız Cevat ŞENSOY, Belediye Başkan Yardımcımız Fatih ÖZ, AK Parti Gerze İlçe Başkanı Cumhur KURT ve Belediyemiz Meclis Üyeleri AK Parti Grubu eşlik ederken ilk olarak Belediye Başkanlığı Hizmet Binamıza gelen Milletvekilimiz daha sonra ise Tarihi Zeytinlik Parkı Millet Bahçesi Proje Alanı, Alaettin ŞAHİN Caddesi Kıyı Koruma Proje Alanı, Adnan Menderes Sanat Sokağı Proje Alanı, Köşk Caddesi Sokak Sağlıklaştırma Proje alanını ve Yerel Gazeteci Hasan Sayar Parkı’nı ziyaret etti.

    Ziyaretlerinin devamında ilçemiz 19 Mayıs Mahallesi’nde bulunan Belediyemize ait Camii alanının Gerze İlçe Müftülüğü’ne tapu teslimi için bölge ziyaret edilirken devamında ise Yarı Olimpik Yüzme Havuzu Proje Alanı, Belediyemize kazandırılan Otogar Alanı ve Sanayi Dükkanları Proje Alanı ve İdemli Mesire Alanı Proje Alanı ziyaret edildi.

    Ziyaretiyle ilgili açıklamalarda bulunan Milletvekilimiz Sayın Dr. Nazım MAVİŞ yaptığı açıklamada; “Gerze’de bugün Belediye Başkanımız ve İlçe Başkanımızla birlikte yatırımlarımızı gez gez bitiremedik. Hemşehrilerimize gururla söylemek istiyorum ki Gerze’de yaptığımız işleri, programladığımız çalışmaları yazmaya çalıştığımızda uzunca bir liste karşımıza çıktı. Tabii Gerze her şeyi hak eden, Sinop’umuzun en güzide ilçelerinden birisi. Ben yerel seçim dönemimizde Gerze’lilere bir şey söylemiştim. Gerze doğal güzelliğiyle, tabiat ve deniziyle gerçekten yapılan her türlü yatırımı, her türlü makyajı, her türlü alt ve üst yapı çalışmalarını fazlasıyla hak eden ilçelerimizden birisi. Gerze’mizin çok önemli sorunlarından biri olan ve sorunu kökten çözecek olan Gerze İçme Suyu hakkında da açıklamalarda bulunmak istiyorum. İhale sürecini gerçekleştirdik. DSİ en kısa sürede çalışmalarını tamamlayacak ve Gerzeliler bu temiz sudan içmiş olacaklar.Yine aynı şekilde karayollarına ait olan ve Belediyemize tarafından satın alınan alanda incelemelerde bulunduk. Ulaştırma ve Alt Yapı Bakanımız Sayın Adil KARAİSMAİLOĞLU’nun Sinop’ a gelişinde verdiği talimatla karayollarına ait olan şantiye alanı Otogar yapımı için Gerze Belediye’sine tahsis edildi. Şehir merkezimizde çirkin otogar görüntüsünü yok edeceğiz ve Gerze’yi modern bir otogarla buluşturacağız.Aynı şekilde Otogar alanımızın arka tarafında da Gerze Belediyesi’ne ait olan bir parselde de şimdilik 25 civarında sanayi dükkanı ve devamında karayollarına ait olan alanında eklenmesi ile birlikte yaklaşık 65-70 civarında söz verdiğimiz sanayi dükkanını Küçük Sanayi Sitemize kazandırmış olacağız. Böylelikle sanayide iş yeri sorunu yaşayan hemşehrilerimize çalışabilecekleri bir alan tahsis etmiş olacağız.”dedi.

    Ziyaretle ilgili açıklamalarda bulunan Başkan ŞENSOY ise; “Öncelikle değerli ziyaretleri ve görüşleri için Milletvekilimiz Sayın Dr. Nazım MAVİŞ’e teşekkür etmek istiyorum.Söz verdiğimiz yatırımları ve projeleri bir bir ilçemize kazandırıyoruz.Her alanda hayata geçirdiğimiz projeler halk tarafından da takdir topluyor.Amacımız, Gerze’yi hak ettiği seviyelere taşıyabilmek.Devletimizin önemli yatırımlarını ilçemize kazandırarak bu amacımıza ulaşmaya her geçen gün yaklaşıyoruz.Ayrıca bugün, Belediyemize ait olan Camii Alanının tapusunu İlçe Müftümüze teslim ettik.İnşallah burası modern mimariyle bütünleşen anlamlı bir ibadethane olacak.Yatırımlarımız her geçen gün yükseliyor.Hep birlikte Gerze’mizi güzelleştireceğiz.”.dedi.

 






gerze fotoğrafları
Whatsapp Hattı