SÖZLER YERİNE GETİRİLİYOR

Belediye Başkanımız Cevat ŞENSOY söz verdiği proje ve çalışmaları bir bir hayata geçirmeye devam ediyor.

Bu kapsamda 19 Mayıs Mahallesi Emek Sokak’ta gerçekleşen doğalgaz çalışmalarının ardından oldukça bozulan yolların yenilenmesi sözünü veren Başkan ŞENSOY sözünü yerine getirdi.Bölgede Belediyemiz ekiplerince bozuk ve kullanışsız olan yolu kaldıran ekiplerimiz uygulayacakları zemin etüdünün ardından sokağı yeni ve kullanışlı hale getirecekler.

Başkan ŞENSOY yaptığı açıklamada; “Verdiğimiz sözleri yerine getirmeye gayret gösteriyoruz.Bu kapsamda da 19 Mayıs Mahallesi Emek Sokak’da bozulan yolu kaldırarak yeni bir yolla mahalle sakinlerini buluşturacağız.Okulların açılmasıyla birlikte böylelikle çocuklarımızın da olumsuz hava koşullarından etkilenmemesi adına fayda sağlamış olacağız.”dedi.