PROTOKOL İMZALANDI.GERUZE HOTEL KIZ ÖĞRENCİ YURDU OLUYOR

PROTOKOL İMZALANDI.GERUZE HOTEL KIZ ÖĞRENCİ YURDU OLUYOR

 

    Öğrencilerimizin merakla beklediği müjde sonunda gerçekleşti.

    Belediye Başkanımız Cevat ŞENSOY öğrencilerimizin derdine derman olacak fedakarlığı sağlayarak Geruze Hotel’i KYK olması için Gençlik ve Spor Bakanlığı’na kiraladı.

    Sinop Milletvekilimiz Sayın Dr.Nazım MAVİŞ’in de yer aldığı protokol sözleşmesinde Gençlik ve Spor İl Müdürümüz ve Belediye Başkanımız Cevat ŞENSOY arasında imza töreni gerçekleşti.Bu imzayla birlikte Geruze Hotel bedeli karşılığında Gençlik  ve Spor Bakanlığı’na kiralanırken, 155 kız öğrencimizin konaklayacağı belirtildi.

    İmza töreninde konuşan Sinop Milletvekilimiz Sayın Dr. Nazım MAVİŞ; “Gerze’mizin en önemli eksikliklerinden birtanesi maalesef KYK olmamasaydı.Girişimlerimiz neticesinde Emekli Öğretmen olan Belediye Başkanımız Cevat ŞENSOY önemli bir fedakarlık yaparak bedeli karşılığında Geruze Hotel’i Gençlik ve Spor Bakanlığı’mıza kiraladı.Böylelikle Geruze Hotel artık Kız Öğrenci Yurdu olarak hizmet vererek Gerze’mizde öğrencilerimizin barınma problemini ortadan kaldıracak.İlçemize ve öğrencilerimize hayırlı ve uğurlu olsun.”dedi.






gerze fotoğrafları
Whatsapp Hattı