BAŞKAN ŞENSOY UMUT OLMAYA DEVAM EDİYOR

İlçemizdeki bir çok sosyal projenin öncüsü olan Belediye Başkanımız Cevat ŞENSOY toplumun her kesimine yardımcı olmaya devam ediyor.

İlçemizde yaşamını sürdüren ve geçirdiği kaza sonucu felç olan Hamit YAVUZ, yaşamını daha rahat sürdürebilmek adına Belediyemize Akülü Sandalye talebinde bulunmuştu.Talep dilekçesinde Akülü Sandalye kullanabilir raporunu da elinde bulunduran YAVUZ’un umudu ise Belediye Başkanımız Cevat ŞENSOY’dan geldi.

Hamit amcamızın Akülü Sandalye talebini yerine getiren ve evine kadar ziyaret ederek teslim eden Başkan ŞENSOY kendisiyle gerçekleştirdiği sohbetin ardından Hamit amcamızın Akülü Sandalyeyi kullanımı hususunda yardımcı oldu.

Konu hakkında açıklamalarda bulunan Belediye Başkanımız; “Hamit YAVUZ ilçemizde ikamet eden ve geçirdiği kaza neticesinde yaşamı oldukça zorlaşmış olan bir büyüğümüz.Hamit amcamızın Belediyemize yapmış olduğu başvuruyu yerine getirerek kendisine akülü sandalye armağan ettik.En büyük hayalinin rahatlıkla Gerze’de gezinti olduğunu belirten Hamit amcamıza bir nebze olsun umut olabildiysek ne mutlu bize.Kendisine sağlıklı ve uzun ömürler diliyorum.Unutmayalım ki her birimiz engelli adayıyız.Elimizdeki imkanları bu doğrultuda değerlendirmeli ve hayata geçirmeliyiz.”dedi.