SAHİL BANDI DÜZENLENDİ

SAHİL BANDI DÜZENLENDİ

 

    Havaların ısınmasıyla birlikte vatandaşlarımız boş zamanlarını Gerze sahilinde yürüyüş ve sosyal aktivite yaparak geçiriyor.

    Vatandaşlarımızın sık kullandığı bölgede en büyük problemlerden birtanesi de balıkçı ağlarının yürüyüş bandını işgal etmesiydi.Bu doğrultuda vatandaşın sesine kulak veren Belediye Başkanımız Osman BELOVACIKLI Balıkçılarımızla biraraya gelerek ortak bir çözüm noktası oluşturdular ve sahil bandında ki ağların bir kısmı mağazalara kaldırılırken bir kısmı da şerit çizilerek belli bir alana toplandı.

    Aynı zamanda sahildeki kulübeler ile ilgili de çözüm oluşturan Belediye Başkanımız gıda ve hediyelik eşya kulübelerini ayrı bölgelere toplarken Gerze’mizin sahil bölgesi güzel ve ferah bir görünüme kavuştu.

    Konuyla ilgili açıklama yapan Başkan BELOVACIKLI; “Vatandaşlarımızın en çok kullandığı alan olan Gerze Liman içi sahil bandında düzenlemeler yaptık.İlk olarak balıkçı kardeşlerimizle ortak fikir birliğine vararak balıkçı ağları hususunda düzenleme yaparken kulübelerimizde de alan düzenlemesi uyguladık.Bizlere bu hususta yardımcı olan Gerze Balıkçı Kooperatifine, balıkçı kardeşlerimize ve esnaflarımıza teşekkür ediyorum.”dedi.






gerze fotoğrafları
Whatsapp Hattı