TOPLU İŞ SÖZLEŞMESİ İMZALANDI

Gerze Belediyesi ve Tüm Bel-Sen arasında Toplu İş Sözleşmesi İmzalandı.

Toplu İş Sözleşmesi’nde konuşma yapan Belediye Başkanımız Osman BELOVACIKLI; “Bugün Belediye Başkanlığı olarak Tüm Belediye ve Yerel Yönetim Hizmetleri Emekçileri Sendikası  ile  01.04.2024 / 31.12.2025 tarihlerini kapsayan Toplu İş Sözleşmemizi imzalamış bulunmaktayız.

Memur çalışma arkadaşlarımızın mali haklarını ekonomik olarak zorlu bir süreçte de olsa koruduk, özlük haklarında önemli ölçüde iyileştirmeler yaptık, özellikle kadın arkadaşlarımızın, analık izni ve süt emzirme sürelerini artırıp, ayda bir defaya mahsus özel gün izni verdik. İmzaladığımız sözleşmenin her iki tarafa da hayırlı olmasını diler, Tüm-Bel-Sen Sinop il yönetimine ve işyeri  temsilcimize teşekkür ederim.” Dedi.