GERZE’YE ÖZEL POSTA PULU

Gerçek ve tüzel kişiler tarafından gönderilen objelerin pul olarak basılmasını ve bunların hatıra olarak veya postada kullanılmasını kapsayan "kişisel pul" hizmetiyle posta gönderileri bir anlam kazanırken Gerze Belediyesi uygulamasını sürdürdü.

Kişisel pul uygulamasını devam ettiren Belediye Başkanımız Osman BELOVACIKLI, PTT Gerze Müdürü Rıza BELOVACIKLI ile protokol imzalarını atarken yaptığı açıklamada; “Yıllar önce başlattığımız kişisel pul uygulamasını bugünde devam ettiriyoruz.Böylece Gerze’mizin eşsiz güzelliğini posta gönderdiğimiz kurum ve şahıslarla paylaşıyoruz.Gerze’mize hayırlı ve uğurlu olsun.”dedi.

Protokol imzalarının ardından ziyaret günün anısına çekilen hatıra fotoğrafıyla sona erdi.