GERZE İÇİN DÖRT KOLDAN ÇALIŞMAYA DEVAM

Belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri ilçemizdeki hummalı çalışmalarına devam ediyor.
Dört koldan çalışmalarını sürdüren ekiplerimiz haftalık plan ve program doğrultusunda gruplar halinde üst yapı çalışmalarına devam ederken 19 Mayıs Mahallesi Hüseyin Mızraklı Caddesi’nde kaldırım çalışmalarını tamamladılar.
Ayrıca, 19 Mayıs Mahallesi Bekir Erzincanlı Caddesi güzergahı boyunda yol tamiratını sürdüren ekiplerimiz, Çarşı Mahallesi Hurmadibi Caddesi güzergahında da özellikle kar yağışı sonrası tahribata uğrayan yollarımızda onarım çalışmalarına devam ediyor.
İlçemizde yaşanan yoğun yağışların neticesinde de bir taraftan alt yapı çalışmalarına ağırlık verilirken bu doğrultuda da Samsun Caddesi güzergahında daha öncesinde yağmur suyu hattı için hat döşemesi tamamlanan bölgede mazgal ve kalıp çalışmalarına başladılar.
Alt yapıdan üst yapıya her bir alanda çalışmalarına devam ekiplerimize teşekkür eden Belediye Başkanımız Osman Belovacıklı; “Gerze’mizi en iyi seviyelere çıkartabilmek adına çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz.Bu doğrultuda da ilçemiz genelinde tüm ekiplerimizle birlikte hummalı ve titiz bir çalışma yürütüyoruz.Özveriyle çalışan personellerime teşekkür ediyorum.”dedi.