Çocuklarımızı Güldürmeye Devam

Her ay gerçekleştirdiğimiz Haydi Çocuklar Tiyatro’ya projemiz ile birlikte ilçemiz çocuklarını güldürmeye devam ediyoruz.

Bu sefer çocuklarımızı güldüren ise Trabzon Devlet Tiyatrosu oldu.Belediyemiz tarafından alınan oyun sonra ilçemize ziyarette bulunan Trabzon Devlet Tiyatrosu oyuncuları gerçekleştirdiği gösteriler ile miniklerimize öğütler vererek güldürdüler.

İki seans olarak Belediyemiz Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleşen oyunda geçmiş yılların çocuklarımız açısından öneminden bahsedildi.Yılların geçmesiyle birlikte kaybolan panayır, lunapark ve çocuk oyunlarının anlatıldığı gösterimde oyuncular miniklerimizi de gösterinin içine katarak unutamayacakları anların yaşanmasına vesile oldular.Çocuklarımızla danslar edip öğütler veren oyuncular hep birlikte şarkılar söyleyerek gösteriyi sonlandırdılar.