Halk Plajı Şekilleniyor

Geçtiğimiz aylarda başlatılan Gerze Halk Plajı’nda 2018 yaz hazırlığı tüm hızıyla devam ediyor.

İlçemiz Liman İçi Mevkii’nde bulunan işletme haricinde tüm vatandaşlarımıza ücretsiz bir plaj için çalışmaları başlatan Başkan BELOVACIKLI’nın talimatları doğrultusunda Belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri beton dökme işlemlerine koyuldular.

Geçtiğimiz ay başlatılan çalışmalarda bölgeye kilit parke taşı ve bordür işlemleri uygulayan ekiplerimiz son olarak vatandaşımızın set diye adlandırdığı bölgede beton dökme çalışmalarına başladı.Ardından Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerimiz tarafından peyzaj çalışmalarının yapılacağı alana şezlong koyularak ziyaretçilerimizin hizmetine açılacaktır.

Başkan BELOVACIKLI bölgede ki çalışma ile ilgili yaptığı açıklamada; “2018 yazına hazırlık çalışmalarımız devam ediyor.Bölgede kum serilmesinin ardından kilit parke taşı ve bordür taşı döşeme işlemlerini tamamladık.Ziyaretçilerimizin rahat biçimde denize girebilmesi içinde beton dökme çalışmalarını yürütüyoruz.Bu işlemlerin sonunda ise bölgeye peyzaj çalışmaları yapıp şezlong koyacağız.Birkez daha belirtmek isterim ki çalışmasını yürüttüğümüz alan halka açık ücretsiz olacaktır.Bölgede ki yerel işletmenin dışında kalacaktır.Kimsenin şüphesi olmasın.İlçemize ve halkımıza hayırlı, uğurlu olsun.” Dedi.

2018 yazına hazırlanan ilçemizde çalışmalarımızın devam edeceğini bildirir, saygılar sunarız.