Yakadibi Güreşleri’nde Nefesler Tutuldu

Geleneksel olarak gerçekleşen Yakadibi Güreşleri’nin Başpehlivanı Hamza ÜNGÖR oldu.

Gün itibariyle Yakadibi Köyü’nde gerçekleşen güreşe Sinop Valisi Hasan İPEK, Ak Parti Sinop Milletvekili Nazım MAVİŞ, İlçemiz Kaymakamı Murat GÜVEN, Belediye Başkanımız Osman BELOVACIKLI, İl Genel Meclis Üyesi Necmettin ÇAKIR ve çok sayıda davetli katılırken program Belediye Başkanımız Osman BELOVACIKLI’nın eşliğinde saygı duruşu ve İstiklal Marşı’mızın okunmasıyla başladı.

Ardından pehlivanların kıyasıya mücadele ettiği şenlikte vatandaşlara keşkek ikramı yapılırken Güreş Ağalığı seçimi yapıldı.İş Adamı Yalçın ARICI’nın talip olduğu Güreş Ağalığı’nı tekrar kendisi kazandı.Konuşmaların da yapıldığı programda Vali İPEK, Koca Yusuf hikayesini izleyicilerle paylaşırken Belediye Başkanımız Osman BELOVACIKLI’da tüm yarışmacılara başarılar dileyerek annelerin Anneler Günü’nü kutladı.

Yakadibi Köyü Muhtarı Cemalettin TOPAL, köye maddi ve manevi her türlü desteği sağladığı için Belediye Başkanımıza teşekkür ederken güreşlerin galibi ise Başpehlivan Hamza ÜNGÖR oldu.