Miniklerimiz Gülmeye Devam Ediyor..

Belediyemiz tarafından hayata geçirilen “Haydi Çocuklar Tiyatroya” projesi kapsamında Mayıs ayı tiyatro gösterimi kahkahalar ile gerçekleşti.

Belediyemiz Sedat IŞIDI Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleşen etkinlik iki seans olarak yapılırken Samsun FAMA Tiyatrosu “Değerli Maceralar” adlı tiyatro gösterimiyle çocuklarımızı kahkahalara boğdu.Aslan, kelebek, karga, tilki ve çakalın hikayesinin anlatıldığı gösterimde çocuklarımıza çalışkanlık, dürüstlük, düzenli olmak ve cesaret kavramları aşılandı.

Öğretirken güldüren tiyatro gösteriminde miniklerimiz doyasıya dans edip oyuna katılınca ortaya harikulade bir manzara çıktı.Miniklerimizin de yer aldığı tiyatro gösteriminin sonunda oyunda anlatılan mesajı anlayan ve ekibimize söz veren miniklerimiz kültür ve sanat merkezinden kahkahalar atarak ayrıldı.