Başkan BELOVACIKLI’dan Hijyen Belgesi

Belediye Başkanımız Osman BELOVACIKLI, Belediyemiz Zabıta Ekiplerinin ilçe Oto tamirhaneleri ve Mobilya İmalathane denetlemeleri sonucu iki değerli iş yerine Temizlik Hijyen Belgesi takdiminde bulundu.

Yapılan incelemeler sonucu ilçemizde ki en temiz Mobilya İmalathanesi olan “ASN Mobilya” ve yine en temiz Oto Bakım Servisi olan “Yağız Oto Bakım Servisi”ne teşekkür takdiminde bulunan Belediye Başkanımız yaptığı açıklamada; “Belediyemiz Zabıta Ekipleri ilçede ki işletmeleri uzun zamandır denetliyordu.Gerçekleştirilen denetlemeler sonucu “ASN Mobilya” ve “Yağız Oto Bakım Servisi” hijyenik açıdan en temiz işletmeler seçildi.İşletme sahipleri Necmettin AK ve Ümit YAĞIZ’a gösterdiği titiz davranışından dolayı teşekkür eder, başarılarının devamını dilerim.” Şeklinde konuştu.

Gerçekleştirilen belge takdiminin ardından Belediye Başkanımız Osman BELOVACIKLI hatıra fotoğrafı çekinerek görüşmeyi sonlandırdı.