Mv.KARADENİZ ve ŞİMŞEK’ten Bayram Ziyareti

Bilindiği üzere 24 Haziran seçimlerinde bir ulusun kaderi değişecek.

Sadece Sinop değil, Türkiye için en önemli kritik viraj olan bu seçimlerde CHP Sinop Milletvekili Adayları Barış KARADENİZ ve Erdinç ŞİMŞEK insanüstü bir güç ve koşturmayla çalışmalarına devam ediyor.Bu vesileyle ilçemize birçok kez ziyarette bulunan Milletvekili adaylarımız mübarek Ramazan Bayramı’nın ikinci gününde partililerle biraraya gelerek bayram kutlamasında bulundular.

Belediye Başkanımız Osman BELOVACIKLI’nın da yer aldığı ziyarete TBMM Divan Üyesi ve Sinop Milletvekilimiz Barış KARADENİZ, CHP Sinop Milletvekili Adayımız Erdinç ŞİMŞEK, CHP Sinop İl Başkanı Barış AYHAN, CHP Gerze İlçe Başkanı Emine İlknur KARA ve teşkilatı yer alırken açılış konuşmasını AYHAN gerçekleştirdi.Konuşmasında seçim sürecini, yapılan çalışmaları ve 24 Haziran günü demokratik ve haklı bir seçim gerçekleşebilmesi için teşkilatların yapması gereken çalışmaları anlatan Barış AYHAN son olarak tüm partililerin Ramazan Bayramı’nı kutladı.

Konuşmaların yapıldığı törende partililere hitap eden Erdinç ŞİMŞEK’te açıklamalarda bulundu.Seçim kararının alınması ve Sinop Milletvekili adaylarının açıklanmasının üzerinden kısa bir süre geçmesine rağmen günün ilk saatlerinde gecenin karanlığına kadar köy köy ilçe ilçe dolaşarak çalışma yürüttüklerini belirten ŞİMŞEK, özverili çalışmalarından dolayı CHP teşkilatlarına teşekkür etti.

Bu bayramın iktidar bazında buruk geçen son bayram olduğunu niteleyen Milletvekilimiz Barış KARADENİZ’de partililerle sohbet gerçekleştirdi.Gerçekleştirdiği sohbette inancının ve başaracaklarının yüksek özgüvenini yaşadıklarını söyleyen KARADENİZ sözlerinin devamında; “Bu kadar kısa sürede çok büyük işler başardık.Sinop ilimizin her ilçesine her köyüne ve her evine ziyarete gidiyoruz.Karılaştığımız tabloda vatandaşlar artık değişim istediğini ve Muharrem İNCE’yi desteklediklerini yüksek sesle telaffuz ediyor.Vatandaş 16 yıldır artık sıkıldı.Milletvekili Adayımız Erdinç ŞİMŞEK ile yoğun tempo içerisindeyiz.Gayet başarılı ve anlayışlı bir ortam yakaladık.Bu seçimlerde inşallah CHP Sinop’tan 2 milletvekilini Ankara’ya gönderecek.Bizler bu sayede Sinop’u ve ülkemizi daha iyi, daha başarılı şekilde temsil edeceğiz.Bu seçim ülkenin geldiği noktada en önemli seçim.Bu yüzden 24 Haziran günü sandık başlarında çok dikkatli olmalıyız.Birbirimize yardımcı olarak haklı bir galibiyet alacağımıza inancım tam.24 Haziran gecesi Gerze’de yakacağımız meşale ülkemize ışık olacak inancındayım.Buraya gelerek bizlerle birlikte olduğunuz için sizlere teşekkür ediyor, Mübarek Ramazan Bayramı’nızı en içten duygularımla kutluyorum.” Dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi’nde ki bayramlaşmanın ardından Milletvekilimiz Barış KARADENİZ, Belediye Başkanımız Osman BELOVACIKLI ile birlikte Gerze ziyaretleri esnasında söz verdiği Veli kardeşimizin nişan törenine katıldı.Belediyemiz Düğün Salonu’nda gerçekleşen nişan töreninde vatandaşlarımız Milletvekilimize yoğun ilgi gösterirken mutluluğa ilk adımlarını atan genç kardeşlerimize Belediye Başkanımız Osman BELOVACIKLI takı taktı.

Burada çekilen hatıra fotoğraflarının ardından genç çiftimize bir ömür boyu mutluluk dileyen Milletvekilimiz ardından, çalışmalarını sürdürmek üzere Dikmen ilçesine yola koyuldu.